Het motorrun boekje staat online!

Het motorrun boekje is terug te vinden onder het kopje media. Als kleine impressie is hieronder het voorwoord van de voorzitter weergegeven.

 

Beste Motorrunliefhebber,

 

Het is weer zover, ik mag weer het voorwoord voor het boekje van de Motorrun schrijven.

Hebben we nog nieuws? JA!

Deze keer gaan we de verkoop van de munten anders aanpakken. Er hangt naast de bar een automaat waar de munten gekocht kunnen worden. De werkwijze is zo eenvoudig dat zelfs ik het snap; je doet het bedrag waarvoor je munten wenst in de automaat en de munten rollen er uit. Je kunt zowel met munten (vijftig cent, één of twee Euro) als met papiergeld (biljetten van vijf, tien of twintig) betalen. Let er wel op dat de automaat geen wisselgeld geeft, maar echt alleen munten uitspuugt. Als je er een briefje van twintig in doet, dan komen er dus tachtig munten uit (voor plastic zakjes wordt gezorgd). We hebben nog geen pinautomaat op het terrein van de Amerpoort, dus neem svp genoeg ‘echt’ geld mee. Biljetten van vijftig kunnen eventueel bij de penningmeester gewisseld worden.

 

Nog meer nieuws: de website van de Motorrun wordt vernieuwd. We zijn al een heel eind op weg, maar op dit moment misschien nog niet helemaal klaar.

Een van de veranderingen is het feit dat iedereen zich nu via de site kan aanmelden. Er zijn vier verschillende aan- meldingsformulieren: zijspan- of trikerijder, passagier op zondag, medewerker en tot slot eentje voor iedereen die zich als lid van de Baarnse Motorrun Vereniging wil aanmelden. Als je je als zijspanrijder én als medewerker wil aanmelden, dan moeten er dus twee formulieren ingevuld worden.

 

Na vele jaren hebben we voor de maaltijd op zaterdag avond afscheid moeten nemen van de koks en keuken van Verzorgingshuis Schoonoord. Dit jaar gaan we weer eens lekker barbecueën. De BBQ wordt verzorgt door slagerij Chris van Boeijen. De prijs is nog steeds hetzelfde, maar je moet je wel aanmelden, zie verderop in dit boekje.

 

Rest mij niets anders dan jullie veel plezier te wensen bij het doorlezen van dit boekje.

Ik hoop jullie allemaal te zien op 30 en/of 31 mei 2015!

 

Met vriendelijke groeten,

 

Nicoline van der Maas

Voorzitter

 

Laat een reactie achter