De 31ste Motorrun is voorbij

Beste Zijspanrijder, Zijspanmeerijder (achterop of in het bakkie), Triker, Motorrijder, Verkeersregelaar, Vrijwilliger en wie ik verder vergeten ben,

Weten jullie het nog, vorig jaar? Toen reden we al weer voor de 30ste keer met een hele grote bocht rond de Amerpoort: de Motorrun Nieuwenoord.

En nu? Nu zijn we al weer bezig met de 31ste run, op zondag 25 mei. Natuurlijk beginnen we al veeeeel eerder. Sterker nog, de organisatie en het bestuur van de Baarnse Motorrun Vereniging zijn al weer druk bezig met alle voorbereidingen.

Het feestelijk weekend begint met een select gezelschap vrijwilligers op vrijdag 23 mei en op zaterdag de 24ste kan het feest beginnen.

Zoals altijd vanaf een uur of twaalf staat de inschrijftafel klaar om iedereen welkom te heten: rijders en passagiers. In de loop van de middag is er natuurlijk ook weer veel te beleven en we sluiten de dag af met een daverend feest.

Met welke band? Dat is nog een verassing, maar reken maar op goede muziek voor iedereen.

En dan is het zondag: heel vroeg of iets minder vroeg uit de veren, vanaf een uur of half tien beginnen we met de opstelling van de stoet, zodat we op tijd kunnen vertrekken. Ik ben benieuwd met hoeveel combinaties we deze keer op pad gaan.

Het programma staat natuurlijk in grote lijnen in het boekje, dus blader het op je gemak door, geef je op en ….

Tot ziens op de run,

Nicoline van der Maas

Voorzitter