30ste Nieuwenoord Motorrun: al weer voorbij, jammer hè?

Hallo allemaal,

De 30ste Nieuwenoord Motorrun is alweer voorbij, jammer hè?

We kunnen gelukkig terugkijken op een zeer geslaagd evenement, onder andere door het weer, dat, tegen alle verwachtingen in, meewerkte.

Ik ben heel benieuwd, hoe jullie het allemaal vonden. Zelf heb ik onder andere genoten van de minirun, die over het grasveld voor het Cultureel Centrum langsreed. Daarbij konden we genieten van Zing-Inn, de band van medewerkers/vrijwilligers van de Amerpoort, die heerlijke muziek speelde. Maar ook de clowns, Mark die met zijn rookton makrelen rookte en de Levende Fruitautomaat trokken veel bekijks. Na het warm en koud buffet opende Leona, de winnares van de Voice of Holland het feest en na een half uur nam de superband The Streetbeats het over. Toen halverwege de avond veel cliënten naar huis gingen is de grote zaal van het Cultureel Centrum verkleind en bleef er een knus bruin café over, waar de Streetbeats rustig doorspeelden.

Na een, voor sommigen korte nacht, arriveerden de laatste rijden en startte de run volgens planning rond half elf voor een landelijke tocht door en rond Hilversum. Natuurlijk reden we langs de H. Hart en H. Joseph kerk, die ons dit jaar zo genereus gesponsord heeft.

Tijdens de lunchpauze huldigde een speciaal team van Kusdames de jubilarissen, 6 personen deden voor de 30ste keer mee!!! Zij hebben dus geen enkele keer overgeslagen, hulde. Net als op zaterdag verzorgden DJ’s Cor en Daniel ook nu de muziek.

Hierna vertrokken we voor de vertrouwde middagroute over de Lage Vuursche en rond Baarn, waar we traditiegetrouw bij Petershof stopten voor een ijsje. Hier stond nog een verrassing voor ons klaar: een grote Amerikaanse cabriolet met daarin en daarop drie muzikanten, Johnny & the Gangsters of Love, die ons allemaal lekker lieten swingen. Bij de intocht stonden ze weer en daarna konden we nog een uurtje van ze genieten op het terras.

Rest mij niets anders dan iedereen te bedanken die de 30ste run mogelijk heeft gemaakt: de rijders, de vrijwilligers, de sponsors, de Amerpoort.

Natuurlijk wil ik iedereen graag uitnodigen voor de 31ste Nieuwenoord Motorrun, deze wordt op 24 en 25 mei 2014 gehouden, dus noteer deze data maar alvast in de agenda.

Tot volgend jaar!

Nicoline van der Maas

Voorzitter Baarnse Motorrun Vereniging

Laat een reactie achter