30e Nieuwenoord Motorrun: Lustrum – ‘Uit den ouden doosch’

Beste, Geachte, Lieve Motorrunner,

Hoe je ook aangesproken wenst te worden, iedereen is welkom. Wij vieren dit jaar de 30ste Nieuwenoord Motorrun. En, zoals jullie bij de jubileumruns gewend zijn, wordt er ook dit jaar flink uitgepakt. Deze keer nemen wij daarvoor Den Ouden Doosch, waar heel veel leuks in is opgeslagen.

Komen jullie ook? Meerijden, herinneringen ophalen, lekker, tegen een kleine vergoeding, mee eten (oh, onze dames van Culinair hebben weer fantastische ideeën), genieten van de geweldige muzikale acts uit de oude maar ook uit de nieuwe doos, oude filmopnames van lang geleden verreden runs?

Er is voor iedereen wat te doen, dus kom allemaal. Om de feestvreugde nog meer te verhogen hebben we ook een belofte uit de oude doosch getoverd: als er dit jaar 100 zijspan combinaties meerijden met de run, dan ontvangt één van de zijspanrijders een rondvlucht voor twee personen. Zie voor meer informatie verderop in het boekje.

Ik hoop, dat ik jullie een beetje nieuwsgierig gemaakt heb naar de rest van het programma, dus lees snel verder en zie, wat er nog meer te beleven valt.

Tot ziens op de 25ste/26ste mei, tijdens de 30ste Nieuwenoord Motorrun!

Nicoline van der Maas

Voorzitter Baarnse Motorrun Vereniging.

Laat een reactie achter